Logo Minters Mantelzorg

Agenda juni 2019

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Dinsdag 4 juni

Alzheimer Café Vlaardingen

19.30 tot 21.00 uur

De Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel, Vlaardingen

Dementie en bewegen

Donderdag 6 juni

Mantelzorg Café Maassluis

10.00 uur tot 12.00 uur

in de Vloot in Maassluis

Het Mantelzorg café is iedere eerste donderdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Op donderdag 6 juni zijn Tessa van Woerkens en Andrea Bot te gast. Zij zijn werkzaam bij Careyn en in opleiding voor de functie; gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie. Zij komen vertellen over deze nieuwe functie en verzorgen een interessante presentatie over dementie. Een aandoening waar iedereen direct of indirect mee te maken heeft/krijgt. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, De Vloot 66 (Seniorenwelzijn) in Maassluis. De koffie staat klaar.

Dinsdag 11 juni

Mantelzorg Café Vlaardingen

10.00 tot 12.00 uur

in de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen

Dinsdag 11 juni staat voor al in het teken van elkaar ontmoeten. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café. In verband met de verbouwing van de Groene Luiken zal het café plaatsvinden in De Buurkamer, Valeriusstraat 28 (het voormalig badhuis).

Dinsdag 11 juni

Alzheimer Café Schiedam

19.30 tot 21.00 uur (binnenlopen vanaf 19.00 uur)

Havenzaal, Huize Frankeland, St. Luidinastraat Schiedam

Dinsdag 18 juni

Alzheimer Café in de Tweemaster in Maassluis

19.00 uur tot 21.00 uur

Thema: Muzikale afsluiting van het seizoen

In juni zal in het Alzhiemercafe de zanggroep “Simply six”komen optreden om de zomer feestelijk in te luiden. in de maanden juli en augustus er geen Alzheimercafe zal zijn. Derde dinsdag in september is er weer een Alzheimercafe.

Woensdag 19 juni

Middag Café

in de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op woensdag 19 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom in de Buurtkamer voor de activiteit: ‘Een gezellig plat bakkie’, een activiteit van Minters Mantelzorg. De Buurtkamer is een plaats waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Verder kunt u informatie inwinnen en/of uitwisselen. Minters mantelzorg zorgt voor een gezellige sfeer in de middaguren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij de Buurtkamer. Een gezellig plat bakkie staat voor u klaar.

Dinsdag 25 juni

Mantelzorg Café Schiedam

10.00 tot 12.00 uur

Land van Ris 6 ( De Wilgenburg) in Schiedam

Het Mantelzorgcafé is iedere tweede dinsdag in de maand een plek waar mantelzorgers uit Schiedam elkaar kunnen ontmoeten. Op dinsdag 25 juni zal Carin Stolze-Maat vanuit praktijk Yoga-Carin een speciale workshop verzorgen: stoelyoga. Deze workshop wordt speciaal aangeboden voor mantelzorgers. Zij maakt korte metten met het idee dat je voor Yoga heel soepel en lenig moet zijn of een goede conditie moet hebben. Komt u ook ervaren welk effect deze vorm van Yoga op u heeft? Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Land van Ris 6 (De Wilgenburg) in Schiedam. De koffie staat klaar.

Meer weten?

wij vertellen het u graag

De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons!

010-4351022

info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2019 Minters Mantelzorg|E-colofon