Logo Minters Mantelzorg

Agenda augustus 2021

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

19 augustus 2021

Rondvaart en lunch voor mantelzorgers uit Maassluis

Minters Mantelzorg organiseert een leuke zomeractiviteit, speciaal voor mantelzorgers uit de regio Maassluis. U bent van harte welkom om mee te varen door het mooie Delfland gebied incl. luxe lunch. Gewoon, om er even uit te zijn!

Gaat u ook mee? Geeft u dan op via info@mintersmantelzorg.nl of tel. via 010- 4351022 (afd. mantelzorg) voor 11 augustus a.s.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U ontvangt een bevestiging met daarbij alle praktische informatie over deze activiteit

30 augustus 2021

L'Esprit Jeu de Boules voor mantelzorgers uit Schiedam

Wij organiseren een gezellige zomeractiviteit speciaal voor mantelzorgers uit Schiedam!

U bent van harte uitgenodigd voor een potje jeu de boules in Schiedam. Uiteraard met een lekker hapje en drankje erbij. Doet u ook mee? Geef u dan op via info@mintersmantelzorg.nl of telefonisch via 010-4351022 voor 23 augustus.

Let op: deze activiteit heeft een beperkt aantal plaatsen dus vol is vol. U ontvangt een bevestiging van deelname.

30 augustus 2021

Online NAH CAFE "MANTELBREIN

Het is soms fijn om met mantelzorgers/betrokkenen die zorgen voor iemand met nah in contact te komen. Uitleggen en verdedigen hoeft dan niet meer. Herkenning en erkenning is de gemene deler. Maar ook het uitwisselen van ervaringen, hoe doen zij het? Een speciaal moment voor jou om dit te bespreken of aan te horen. Deze bijeenkomst gaan we in op hoe kan ik voorkomen dat is een sociaal isolement raak.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag

De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon