Logo Minters Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg 10-11-2020

In dit bijzondere jaar, waarin nog meer van u gevraagd wordt in de zorg voor uw naaste(n), willen we u als mantelzorger namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam enorm bedanken!

Wij willen u graag verrassen, juist in dit jaar waarin u als mantelzorger meer uitdagingen bent tegengekomen ivm met de Corona.

MINTERS MANTELZORG ORGANISEERT DE DAG VAN DE MANTELZORG (i.s.m. Theater Koningshof)

Omdat we rekening willen houden met de coronamaatregelen hebben we een verrassing voor u in de vorm van een online event! Op 10 november 2020 kunt u virtueel 'aanwezig' zijn bij een verrassende theatervoorstelling via een livestream. Aanmelden is niet nodig! Via de website www.mintersmantelzorg.nl kunt u de virtuele voorstelling bijwonen.

  • Is dit onmogelijk of lastig voor u om dit te organiseren, dan is er ook een mogelijkheid om de voorstelling live mee te maken in de theaterzaal. Meld u dan aan voor 10 oktober a.s. via info@mintersmantelzorg.nl.

  • Let op: i.v.m. de richtlijnen van het RIVM is er een beperkt aantal beschikbare plaatsen. U kunt alleen aanwezig zijn na bevestiging vanuit Minters Mantelzorg. We wijzen de plaatsen uiterlijk 19 oktober toe.

Kent u iemand die langdurig zorgt voor een ander, die volgens u een verrassing verdient?

Minters Mantelzorg geeft in samenwerking met Theater Koningshof een aantal verrassingsoptredens aan huis weg!

Kent u iemand die langdurig voor een ander zorgt, en volgens u een verrassing verdient? Juist in deze tijd, waarin het mantelzorgen voor een ander extra zwaar kan zijn. Een verrassing in de vorm van een optreden aan huis, om te laten weten dat diegene een kanjer, lieverd of topper is. Geef deze mantelzorger dan op en win een surprise act aan huis voor hem of haar! Laat deze unieke kans niet onbenut en doe mee! Meld hem of haar uiterlijk 28 september a.s. aan via info@mintersmantelzorg.nl. Geef daarbij aan waarom u vindt dat hij of zij een verrassingsoptreden aan huis verdient! Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij een aantal optredens. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dag van de Mantelzorg 2020

Kent u iemand die langdurig zorgt voor een ander, die volgens u een verrassing verdient?

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon