Logo Minters Mantelzorg

Mantelzorger? U bent welkom!

In de week van zondag 4 tot en met zaterdag 10 november is er extra aandacht voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De hele week vinden er activiteiten bij diverse organisaties plaats. Ook de landelijke Dag van de Mantelzorg valt in deze week. Minters Mantelzorg viert deze dag op dinsdag 6 november met een feestelijke activiteit in Theater aan de Schie in Schiedam.

Zorgt u intensief en langdurig voor iemand die woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam, dan bent u op 6 november van harte welkom. Wordt u bij de zorg ondersteund door iemand en komt u graag met elkaar? Geef u dan samen op!

Informatiemarkt, diner en een mooie voorstelling

Leerlingen van het Albeda College verzorgen samen met Theater aan de Schie de ontvangst en catering. Ook zullen de medewerkers van de Buurtvrouw Schiedam zelfgemaakte lekkernijen uitdelen.

Het diner zal muzikaal worden omlijst door het plaatselijk talent Marjolein Wiegenmann. Jeugdtheater "The West Side" brengt een korte voorstelling "Who Cares?" over mantelzorg. Daarna zullen de meiden van het muziektheater LOS de voorstelling VAST brengen.

Meld u aan tot uiterlijk 22 oktober!

Deelname is gratis, aanmelding is wel verplicht met het oog op de capaciteit van het theater. Theater aan de Schie is gevestigd aan de Stadserf 1 in Schiedam.

Staat u bij ons ingeschreven als mantelzorger, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging. Bent u niet ingeschreven bij ons als mantelzorger, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Gratis vervoer naar de Dag van de Mantelzorg op 6 november 2018

Woont u in Maassluis of Vlaardingen en is vervoer een probleem voor u om bij de Dag van de Mantelzorg aanwezig te kunnen zijn, dat hebben wij goed nieuws! Wij hebben van de gemeenten de mogelijkheid gekregen om bussen vanuit Maassluis en Vlaardingen te laten rijden en weer terug. Wilt u zich hiervoor opgeven? Vul dan het aanmeldformulier volledig in.

Zo zorgt u dat u erbij bent

Aanmelden kan via info@mintersmantelzorg.nl

of telefonisch: 010 435 10 22

Vermeld daarbij uw e-mail, naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mantelzorgers u aanwezig wilt zijn.

We hopen u te mogen ontmoeten!

Programma

Dagprogramma dinsdag 6 november

  • 15.45 uur Inloop middagprogramma

  • 16.15 uur Informatiemarkt

  • 17.45 uur Diner

  • 19.00 uur Inloop avondgedeelte

  • 19.20 uur Jeugdtheater met voorstelling "Who Cares?"

  • 20.00 uur Voorstelling Muziektheater Los

  • 21.30 uur Einde

Avondprogramma

  • 19.20 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

  • 21.30 Einde

Overige activiteiten

Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, verenigingen, werkgevers in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis organiseren iets leuks of inspirerends.

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2019 Minters Mantelzorg|E-colofon