Logo Minters Mantelzorg

Agenda van anderen

Hoewel we deze activiteiten wel onder uw aandacht brengen, is Minters Mantelzorg niet verantwoordelijk voor dit aanbod, de eventuele kosten en de uitvoering ervan.

Wilt u een activiteit voor mantelzorgers onder de aandacht brengen? Meld het ons via info@mintersmantelzorg.nl!

Dinsdag 15 oktober

Laat u inspireren en verrassen op de ROGplus-informatiemarkt!

Bezoek op dinsdagmiddag 15 oktober 2019 tussen 13.00 en 16.30 uur de sfeervolle en interessante ROGplus-informatiemarkt in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Inspiratie, informatie en gezelligheid, u treft het allemaal! Bent u cliënt, mantelzorger of geïnteresseerd in de diensten van ROGplus? Heeft u ondersteuning of hulp nodig bij uw dagelijkse activiteiten of wilt u het liever zelf doen, met een beetje hulp van anderen? Kom dan uw licht opsteken op de informatiemarkt. Daar ontdekt u meer over wat u, of iemand uit uw naaste omgeving, kan doen om langer thuis te blijven wonen en prettig te leven. Op de informatiemarkt ontmoet u medewerkers van ROGplus en andere organisaties die u op weg kunnen helpen. Naast informatie over preventie, zorg en wonen, kunt u ervaringen met anderen delen en de vragen stellen die u eventueel nog heeft. Meer info? Kijk op www.rogplus.nl of bel 010 – 870 11 11 Graag tot ziens op 15 oktober! -logo ROGplus-

Cursussen en activiteiten

Voor veel mensen is deelname aan een cursus of activiteit een nuttige vorm van begeleiding. Minters Mantelzorg biedt u diverse cursussen en themabijeenkomsten.

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2019 Minters Mantelzorg|E-colofon