Logo Minters Mantelzorg

Agenda Maart 2021

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Donderdag 4 maart 2021

Online Mantelzorg Café Maassluis

Beste Mantelzorger,

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorg Café, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. In dit digitale café zal Marianne Verhoeff, bodymindtrainer, de Workshop “Lekker in je vel”, geven.

Iedereen heeft weleens een slechte dag. Een dag dat je er geen zin in hebt; niet lekker in je vel zit. In deze online workshop krijgt u 6 gouden tips en een aantal praktische oefeningen. Om er als nog een mooie dag van te maken.

Zij laat u ervaren hoe uw denken, voelen en doen elkaar in positieve zin kunnen beïnvloeden. Om op die manier “lekker in je vel” te zitten.

Wilt u ook de workshop volgen? Meld u dan aan voor het café Vlaardingen via info@mintersmantelzorg.nl U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma teams.

Aanmelden voor woe 24 februari Wij hopen u dan te ontmoeten! Vriendelijke groet vanuit Team Minters Mantelzorg

Dinsdag 9 maart 2021

Online Mantelzorg Café Vlaardingen

Bent u mantelzorger?

Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorg Café, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. In dit digitale café zal Marianne Verhoeff, bodymindtrainer, de Workshop “Lekker in je vel”, geven. Iedereen heeft weleens een slechte dag. Een dag dat je er geen zin in hebt; niet lekker in je vel zit. In deze online workshop krijgt u 6 gouden tips en een aantal praktische oefeningen. Om er als nog een mooie dag van te maken. Zij laat u ervaren hoe uw denken, voelen en doen elkaar in positieve zin kunnen beïnvloeden. Om op die manier “lekker in je vel” te zitten. Wilt u ook de workshop volgen? Meld u dan aan voor het café Vlaardingen via info@mintersmantelzorg.nl U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma teams.

Mantelzorg Café Vlaardingen: Dinsdag 9 maart van 11.00-12.00 uur online Aanmelden voor 28 februari! Wij hopen u dan te ontmoeten! Vriendelijke groet vanuit Team Minters Mantelzorg

Dinsdag 23 maart

Regio bijeenkomst online Autisme en Licht Verstandelijke Beperking

Minters Mantelzorg organiseert een online- bijeenkomst met als centraal thema: Autisme en LVB (licht verstandelijke beperking) Wij vernemen vanuit onze praktijk dat er veel uitdagingen liggen als het gaat om zorgen voor/betrokken zijn bij iemand met deze beperking(en). Zoals het staan voor ingewikkelde keuzes, of het grenzen stellen voor uzelf of voor diegene voor wie u zorgt.

Tijdens deze bijeenkomst zal Ayan Boxhoorn aanwezig zijn, beleidsmedewerker en trainer volwassenen GGZ Delfland. Graag willen wij u ontmoeten, verbinding maken, informatie geven, uw vragen vernemen, en tips meegeven.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen op dinsdag 23 maart om 19.30uur online.

Aanmelden kan via info@mintersmantelzorg.nl

Dinsdag 30 maart 2021

Online Mantelzorg Café Schiedam

Beste mantelzorger,

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorg Café, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. In dit digitale café zal Marianne Verhoeff, bodymindtrainer, de Workshop “Lekker in je vel”, geven. Iedereen heeft weleens een slechte dag. Een dag dat je er geen zin in hebt; niet lekker in je vel zit. In deze online workshop krijgt u 6 gouden tips en een aantal praktische oefeningen. Om er als nog een mooie dag van te maken. Zij laat u ervaren hoe uw denken, voelen en doen elkaar in positieve zin kunnen beïnvloeden. Om op die manier “lekker in je vel” te zitten. Wilt u ook de workshop volgen? Meld u dan aan voor het café Schiedam via info@mintersmantelzorg.nl U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma teams.

Woensdag 31 maart 2021

Wandelgroep Minters Mantelzorg Maassluis

“You will never walk alone”

Beste Mantelzorger,

Binnen de gemeente Maassluis gaat de wandelgroep speciaal voor mantelzorger van start zodra dit mag en kan. Zorgt u voor een naaste? En vind u het fijn om naast uw drukke bestaan af en toe eens even de wind door de haren te voelen? Loop dan eens mee! U bent van harte welkom. Omdat we nu nog niet weten of de maatregelen vanuit de regering toereikend zijn om dit ook verantwoord te mogen doen, vragen wij u aan te melden via Minters 010-4351022 (afd. mantelzorg) of via info@mintersmantelzorg.nl Dan kunnen wij u tijdig informeren als dit wel/niet kan.

Datum: woensdag 31 maart (onder voorbehoud) We verzamelen bij Theater Koningshof,Uiverlaan 20 Maassluis. Let op: we vertrekken om 13.30 uur. De wandeling duurt ong. 30/45 min. Thema: Nieuwjaarswandeling I.v.m. de huidige situatie zijn er een paar zaken om rekening mee te houden: - Bij klachten (verkoudheid/griep), blijf thuis - We houden 1,5 meter afstand - Er is geen gezamenlijk kopje koffie na de wandeling

Bij vragen of informatie: info@mintersmantelzorg.nl of Karin Barg 06-5169476

Door heel Nederland zijn steeds meer wandelgroepen voor mantelzorgers actief. Mantelzorgers ervaren steun en ontspanning.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag

De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon