Logo Minters Mantelzorg

Agenda april 2021

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Donderdag 1 april

Online Mantelzorg Café Maassluis

van 10.00uur-11.00uur online

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorg Café, een activiteit van Minters Mantelzorg. Het Mantelzorg Café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Het thema voor dit cafe zal zijn: “de zoete inval”. Als u zich aanmeld ontvangt u naast de digitale link, ook iets lekkers thuis om bij de koffie te snoepen tijdens deelname aan het cafe.

Vindt u het leuk om deel te nemen? Meld u dan aan voor het mantelzorgcafe via info@mintersmantelzorg.nl Vergeet niet uw adres in de mail te zetten! U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma Teams, en een traktatie thuisgestuurd. Mantelzorg Café Maassluis: Donderdag 1 april van 10.00uur-11.00uur online Aanmelden voor woensdag 24 maart.

Dinsdag 13 april

Online Mantelzorg Café Vlaardingen op dinsdag 13 april

10.30 uur-11.30 uur online

Aanmelden tot dinsdag 6 april.

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorgcafé, een activiteit van Minters Mantelzorg

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Het thema voor dit café zal zijn: “de zoete inval”. Als u zich aanmeld ontvangt u naast de digitale link, ook iets lekkers thuis om bij de koffie te snoepen tijdens deelname aan het café.

Vindt u het leuk om deel te nemen? Meld u dan aan voor het mantelzorg café via info@mintersmantelzorg.nl Vergeet niet uw adres in de mail te zetten! U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma Teams, en een traktatie thuisgestuurd. Wij hopen u dan te ontmoeten! Vriendelijke groet vanuit Team Minters Mantelzorg

Dinsdag 20 april

Online Mantelzorg Café Schiedam op dinsdag 20 april

10.00 - 11.00 uur online

Aanmelden voor woensdag 13 april.

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u van harte welkom in het online Mantelzorg café, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Het thema voor dit café zal zijn: “de zoete inval”. Als u zich aanmeld ontvangt u naast de digitale link, ook iets lekkers thuis om bij de koffie te snoepen tijdens deelname aan het café.

Vindt u het leuk om deel te nemen? Meld u dan aan voor het mantelzorgcafe via info@mintersmantelzorg.nl Vergeet niet uw adres in de mail te zetten! U krijgt dan een link toegestuurd om te kunnen deelnemen via het programma Teams, en een traktatie thuisgestuurd. Wij hopen u dan te ontmoeten! Vriendelijke groet vanuit Team Minters Mantelzorg

Meer weten?

Wij vertellen het u graag

De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons:

010-4351022 info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon