Logo Minters Mantelzorg

Agenda augustus 2020

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Dinsdag 4 augustus

Zomeraanbod Roodkapjes Polderij Ochtend

Roodkapjes

Alleen deelname na opgave

Na een warm welkom door Marjo en Ingrid van de Roodkapjes volgt u het volgende programma: 9.30 uur: Barista begroeting 10.30uur: Naar buiten en bezig gaan met het thema stress/druk 12.00uur : Creatieve opdracht rondom thema stress/druk 12.34 uur: Heerlijke lunch 13.30uur: Afsluiting van de dag De Roodkapjes kijken naar u uit

Woensdag 5 augustus

Middag Café Vlaardingen weer open en Coronaproof!! in de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op woensdag 5 augustus van 13.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom in de Buurtkamer voor de activiteit van Minters Mantelzorg. De Buurtkamer is een plaats waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. In het café kan de 1,5 m worden gegarandeerd en dat maakt dat het veilig voor u is om te komen. Verder kunt u informatie inwinnen en/of uitwisselen. Minters Mantelzorg zorgt voor een gezellige sfeer in de middaguren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij de Buurtkamer. De koffie of thee staat klaar met iets lekkers. Bent u ziek of heeft u of een gezinslid verkoudheidsklachten blijf dan thuis.

Dinsdag 11 augustus

Zomeraanbod Roodkapjes Parckhoeve Schiedam Middag

Roodkapjes

Alleen deelname na opgave

Na een warm welkom door Marjo en Ingrid van de Roodkapjes volgt u het volgende programma: 13.30 uur: Welkom met Koffie/thee met eigen gemaakte appeltaart. 14.30uur : Naar buiten en aan de slag met het thema stress/druk. 16.00uur : Binnen een creatieve opdracht rondom het thema stress/druk. 16.45uur: Hapjes (tapas) en drankje. 17.30uur: Afsluiting van de dag.

Dinsdag 25 augustus

Mantelzorg Café Maassluis start weer

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op dinsdag 25 augustus van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Maassluis, een activiteit van Minters Mantelzorg. Het mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Op dinsdag 25 augustus gaan we dit weer face tot face doen! Wat zou het leuk zijn om u, na lange tijd, weer te kunnen ontmoeten! Omdat de vertrouwde locatie de Vloot nog niet open is, wijken we uit naar theater Koningshof. Hier kan het café veilig, en volgens de richtlijnen vanuit het RIVM gehouden worden. U bent van harte welkom! De Koffie staat voor u klaar in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 te Maassluis. (ps. Bij mooi weer zitten we buiten.)

Maandag 31 augustus

Wandelgroep Minters Mantelzorg. “You will never walk alone”

Beste Mantelzorger, Binnen de gemeente Maassluis gaat de wandelgroep speciaal voor mantelzorgers weer van start! De wandelgroep loopt iedere laatste maandag van de maand. Zorgt u voor een naaste? En vind u het fijn om naast uw drukke bestaan af en toe eens even de wind door de haren te voelen? Loop dan eens mee! U bent van harte welkom. Datum: maandag 31 augustus a.s. We verzamelen bij Theater Koningshof,Uiverlaan 20 Maassluis. Let op: we vertrekken om 13.30 uur. De wandeling duurt ong. 30/45 min. Thema: Van binnen naar buiten… I.v.m. de huidige situatie zijn er een paar zaken om rekening mee te houden: - Bij klachten (verkoudheid/griep), blijf thuis - We houden 1,5 meter afstand Bij vragen of informatie: info@mintersmantelzorg.nl of Karin Barg 06-5169476

Meer weten?

Wij vertellen het u graag

De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2020 Minters Mantelzorg|E-colofon