Logo Minters Mantelzorg

Agenda november 2018

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Donderdag 1 november

Mantelzorgcafé Maassluis

10.00 tot 12.00 uur

De Vloot (ontmoetingscentrum van SeniorenWelzijn)

Op donderdag 1 november zijn de medewerkers van ROGplus te gast. Zij praten u bij als het gaat om nieuws vanuit ROGplus, en de verschillende voorzieningen die vanuit ROGplus worden toegewezen. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, De Vloot 66 (Seniorenwelzijn) in Maassluis. De koffie staat klaar.

Dinsdag 6 november

Dag van de Mantelzorg

Theater de Schie

In de week van zondag 4 tot en met zaterdag 10 november is er extra aandacht voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De hele week vinden er activiteiten bij diverse organisaties plaats. Ook de landelijke Dag van de Mantelzorg valt in deze week. Minters Mantelzorg viert deze dag op dinsdag 6 november met een feestelijke activiteit in Theater aan de Schie in Schiedam.

Vrijdag 09 november

Middag Mantelzorg Café in Schiedam

tussen 14.00 tot 16.30 uur

Europaflat, Griegplein 280, 3122 VN Schiedam

Wilt u graag in contact komen met andere mantelzorgers? Maar komt het maandelijkse mantelzorg café op de dinsdagochtend u niet uit? Dan bent u van harte welkom op het Middag Café! Vrijdag 09 november bent u van harte welkom tussen 14.00 tot 16.30 uur op het Mantelzorg Middag Café Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg . Deze middag zal een interactief karakter hebben. Een korte introductie op Minters Mantelzorg. Uitwisseling van kennis en ervaring. En tot slot wat inspirerende opdrachten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Het Middag Café zal plaats vinden op grote hoogte met een mooi uitzicht op Schiedam Groenoord. U bent van harte welkom in de Europaflat, Griegplein 280, 3122 VN Schiedam Als u graag diegene wilt meenemen voor wie u zorgt, is dat mogelijk. Laat het mij even weten. U kunt zich tot 5 november aanmelden via info@mintersmantelzorg.nl

Dinsdag 6 november

Alzheimer Café Vlaardingen

van 19.30 - 21.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur

Brasserie van Het Zonnehuis in Vlaardingen Dillenburgsingel 5

Spreker: Leon Barendregt, Huisarts in Maassluis

Dinsdag 13 november

Mantelzorg Café Vlaardingen

van 10.00 tot 12.00 uur

In de Groen Luiken. Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.

Dinsdag 20 november

Alzheimer Café Maassluis

van 19:30 - 21:30 uur

De Tweemaster, Vondelpark 2, Maassluis

Vormen van dementie Susan van Boon Geriater, woont in Maassluis Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis

Dinsdag 20 november

Middag Mantelzorg Café in Maassluis

tussen 14.00u en 16.00u

Theater Koningshof

Naar aanleiding van signalen vanuit mantelzorgers in Maassluis was Karin Barg, mantelzorgconsulent Minters Mantelzorg, op zoek naar een geschikte locatie voor het starten van een Mantelzorg Café in de middaguren. Vrijdag 8 september is er in een vervolggesprek met Wim Staessens , de directeur van Theater Koningshof, een oplossing gevonden om dit Café in Maassluis ook in de middaguren te kunnen realiseren. Theater Koningshof heeft vanuit maatschappelijke betrokkenheid een gezellige ruimte aangeboden, waar op maandag 15 oktober 2018 en dinsdag 20 november 2018 mantelzorgers van harte welkom zijn bij het Mantelzorg Café tussen 14.00u en 16.00u in een sfeervolle ambiance. We hopen u daar te zien!

Dinsdag 27 november

Mantelzorg Café in Schiedam

10.00 tot 12.00 uur

de Wilgenburg, Land van Ris 6 (achter de Basiliek

Op dinsdag 27 november komen Tanja Ooms en Wilma Nieuwelink van het ROGplus. Zij komen vertellen wat het ROGplus doet. Welke aanpassingen en voorzieningen er mogelijk zijn in de thuissituatie. Hoe de procedure verloopt. Maar ook nieuwe ontwikkelingen en uiteraard is er ruimte voor vragen.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag. De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2019 Minters Mantelzorg|E-colofon