Logo Minters Mantelzorg

Agenda november 2021

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

4 november 2021

Mantelzorg Café Maassluis

Op donderdag 4 november organiseert Minters mantelzorg weer een mantelzorg café in Maassluis. Zorgt u ook voor iemand? Dan bent u van harte welkom. U ontmoet daar andere mantelzorgers en doet informatie en inspiratie op.

9 november 2021

Dag van de Mantelzorg 09-11-2021

Geniet, lach en laat je gaan met het meezing-cabaret van Paulette Willemse en Saskia Zutphen

De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam willen u graag waarderen voor uw mantelzorgtaken. Een onderdeel van deze waardering is het aanbieden van een theateravond waarop u hopelijk even uw dagelijkse zorgen kunt vergeten.

Laat je gaan met....Vuile Huichelaar!

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.

U kunt zich aanmelden via:

kassa@theateraandeschie.nl of via 010-2 467 467

bereikbaar di. t/m vr. 13.00 - 16.00 uur

De livestream zal online te volgen zijn op www.mintersmantelzorg.nl

Zo kan iedereen er toch 'bij' zijn.

Donderdag 11 november

Mantelzorg Café Vlaardingen

We mogen elkaar weer fysiek ontmoeten. Voortaan zal het mantelzorg café Vlaardingen gehouden worden op elke 2e donderdag van de maand in de Buurtkamer, Valeriusstraat 28, 3131 TL Vlaardingen.

Met mantelzorgconsulent Antoinette Eilering. Melanie Wijnstekers en haar collega geven voorlichting over het RGO+ en zullen uw mogelijke vragen beantwoorden.

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorg café

Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Valeriusstraat 28 (de Buurtkamer) in Vlaardingen.

De koffie staat klaar.

Meer informatie: Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096

Dinsdagavond 16 november 2021

Alzheimer Café Maassluis

Verbinding in tijden van slecht bereik Gastspreker: Froukje van de Kerk Ineke van Muiswinkel- van de Kerk Ervaringsdeskundige en schrijfster

koffie/thee staat klaar om 19.00 uur Programma begint om 19.30 uur U bent van harte welkom in Brasserie Midscheeps van De Tweemaster, Vondelpark 2 Maassluis

Komt u gerust en neem iemand mee! Entree, koffie en thee zijn gratis

Woensdag 17 november

Wandelgroep Minters Mantelzorg Maassluis

“You will never walk alone”

Zorgt u voor een naaste? En vindt u het fijn om naast uw drukke bestaan af en toe eens even de wind door de haren te voelen, en het gevoel ervaren er even uit te zijn? Loop dan eens mee! U bent van harte welkom!

Datum: Woensdag 17 november

We verzamelen bij Theater Koningshof,Uiverlaan 20 Maassluis.

Let op: we vertrekken om 13.30 uur.

De wandeling duurt ong. 30/45 min.

Thema: Waardering

I.v.m. de huidige situatie zijn er een paar zaken om rekening mee te houden:

Bij klachten (verkoudheid/griep), blijf thuis Op dit moment is nog niet duidelijk of we na afloop een kopje koffie/thee kunnen nuttigen na afloop in Theater Koningshof.

Meldt u aan via: www.mintersmantelzorg of 010-4351022 (afd. mantelzorg)

Bij vragen of informatie: info@mintersmantelzorg.nl of Karin Barg 06-5169476

Dinsdag 30 november

Mantelzorg Café Schiedam

Het mantelzorg café vindt plaats op elke laatste dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Ark.

Met mantelzorgconsulent Lianne van der Mark en twee consulenten van ROG Plus wordt er informatie en advies gegeven. Wat als u thuis(extra) hulp nodig heeft? Wat kan de WMO (Wetmaatschappelijk ondersteuning) betekenen? Er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Er is koffie en thee aanwezig en hopen met elkaar tot inspirerende en leerzame gesprekken te komen.

Het vindt plaats op de nieuwe locatie, namelijk De Ark gevestigd op Hargplein 101 in Schiedam. U kunt gratis parkeren en het is goed bereikbaar met OV. U hoeft zich niet aan te melden voor het mantelzorg café.

Let op: Mochten de maatregelen worden aangescherpt dan is er een kans dat het wordt geannuleerd. Op onze website www.mintersmantelzorg.nl staat vermeld of het doorgaat. U kunt ook bellen naar 010 - 435 1022.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag. De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon