Logo Minters Mantelzorg

Agenda november 2020

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Dinsdag 10 november

Dag van de Mantelzorg

Van uit de Koningshof via een Livestream

Omdat we rekening willen houden met de coronamaatregelen hebben we een verrassing voor u in de vorm van een online event! Op 10 november 2020 kunt u virtueel 'aanwezig' zijn bij een verrassende theatervoorstelling via een livestream. Aanmelden is niet nodig! Via de website www.mintersmantelzorg.nl kunt u de virtuele voorstelling bijwonen.

Donderdag 26 november

De themawandeling: Liefdevol grenzen aangeven

De wandeling gaat wel of niet door afhankelijk van de dan geldende Coronaregels.

Beter liefdevol grenzen aangeven dan grenzeloze liefde te geven”. In deze wandeling komt u als mantelzorger meer te weten over uw persoonlijke grenzen en leert u deze op een liefdevolle manier aan te geven. We gaan wandelen in een mooie omgeving. De natuur brengt lichaam en geest tot rust en zorgt ervoor dat u vertraagt. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en gevoelens. Het is een aangename middag waarbij wandelen, stiltemomenten en coaching elkaar afwisselen. Na twee uur voelt u zich opgeladen en energieker. Datum: 26 november Tijd: 13:00 – 15:00 Locatie: voor de ingang van Adventure bij de picknicktafels aan het begin van het klauterwoud (parkeren langs Watersportweg 21). Incl. thee en iets lekkers. De coronaregels worden nageleefd! U kunt zich opgeven via info@mintersmantelzorg.nl of via telefoonnr. 010-4351022, afdeling Mantelzorg onder vermelding van uw emailadres en telefoonnr.. Inschrijven kan tot 12 november. Er zijn een beperkt aantal plekken. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag. De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2020 Minters Mantelzorg|E-colofon