Logo Minters Mantelzorg

Agenda januari 2019

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Donderdag 3 januari

Mantelzorgcafé Maassluis

10.00 tot 12.00 uur

De Vloot (ontmoetingscentrum van SeniorenWelzijn)

Het Mantelzorg café is iedere eerste donderdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Op donderdag 3 januari luiden wij het nieuwe jaar in en kijken met elkaar terug op de feestdagen. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, De Vloot 66 (Seniorenwelzijn) in Maassluis. De koffie staat klaar.

Dinsdag 8 januari

Mantelzorg Café Vlaardingen

van 10.00 tot 12.00 uur

In de Groen Luiken. Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.

Dinsdag 15 januari

Alzheimer Café Maassluis

van 19:30 - 21:30 uur

De Tweemaster, Vondelpark 2, Maassluis

Stand van zaken in onderzoek naar de ziekte van Alzheimer bij het Centre for Human Drug Research Renee en Samantha onderzoekers bij CHDR Leiden

Woensdag 16 januari

Middag mantelzorg Café in Vlaardingen " Een bakkie met een plakkie in de Buurtkamer,

Valeriusstraat 28 in Vlaardingen

De Buurtkamer voor een bakkie met een plakkie is een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Minters mantelzorg zorgt voor een gezellige sfeer in de middaguren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen. De koffie of thee staat klaar.

Dinsdag 29 januari

Mantelzorg Café Schiedam

van 10.00 tot 12.00 uur

Mantelzorgcafé, de Wilgenburg, Land van Ris 6 (achter de Basiliek) in Schiedam

Op dinsdag 29 januari komt Suus Zevenbergen van ‘In Balans Vlaardingen’ als gastspreker. Zij is een gekwalificeerde Oefentherapeut Mensendieck en Psychosomatisch Oefentherapeut. Daarnaast heeft zij een opleiding gevolgd tot Slaaptherapeut. Hoe goed slaapt u? Welke oefeningen kunt u doen om beter te slapen? Suus vertelt u over slaap en slapeloosheid. Ze geeft ons tips en laat u ontspanningsoefeningen ervaren.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag. De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2019 Minters Mantelzorg|E-colofon