Logo Minters Mantelzorg

Agenda mei 2019

In deze agenda vindt u alle activiteiten voor mantelzorgers per maand. Meestal zijn er aan de activiteiten geen kosten verbonden. Als vooraf aanmelden noodzakelijk is, staat dat erbij. We hopen u een keer te mogen verwelkomen!

Donderdag 2 mei

Mantelzorg Café Maassluis

10.00 tot 12.00 uur

De Vloot (ontmoetingscentrum van SeniorenWelzijn)

Het Mantelzorg café is iedere eerste donderdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Op donderdag 2 mei zal Carin Stolze-Maat vanuit praktijk Yoga-Carin een speciale workshop verzorgen: stoelyoga. Deze workshop wordt speciaal aangeboden voor mantelzorgers. Zij maakt korte metten met het idee dat je voor Yoga heel soepel en lenig moet zijn of een goede conditie moet hebben. Komt u ook ervaren welk effect deze vorm van Yoga op u heeft? Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, De Vloot 66 (Seniorenwelzijn) in Maassluis. De koffie staat klaar.

Dinsdag 7 mei

Alzheimer Café Vlaardingen

van 19:30 - 21:00 uur

Verpleeghuis Het Zonnehuis Dillenburgsingel 5 3136 EA Vlaardingen

Dinsdag 14 mei

Mantelzorg Café Vlaardingen

van 10.00 tot 12.00 uur

In de Groen Luiken. Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.

Op dinsdag 14 mei zal Carin Stolze-Maat vanuit praktijk Yoga-Carin een speciale workshop verzorgen: stoelyoga. Deze workshop wordt speciaal aangeboden voor mantelzorgers. Zij maakt korte metten met het idee dat je voor Yoga heel soepel en lenig moet zijn of een goede conditie moet hebben. Komt u ook ervaren welk effect deze vorm van Yoga op u heeft? Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café,

Dinsdag 14 mei

Middag Café in Theater Koningshof

van 14.00 uur tot 16.00 uur

Theater Koningshof te Maassluis.(Uiverlaan 20)

Het Mantelzorg café is een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Minters mantelzorg zorgt i.s.m. Theater Koningshof voor een gezellige sfeer in de middaguren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café in Theater Koningshof te Maassluis.(Uiverlaan 20) De koffie staat klaar.

Dinsdag 14 mei

Alzheimer Café Schiedam

van 19.30 - 21.30 uur

Zorgcentrum Frankeland Sint Liduinastraat 10 3117CS Schiedam

Dinsdag 21 mei

Alzheimer Café Maassluis

van 19:30 - 21:30 uur

De Tweemaster, Vondelpark 2, Maassluis

Woensdag 22 mei

Cha-Cha-Cha met Baklava

in de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen

van 13.00 uur - 15.00 uur

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op woensdag 22 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom in de Buurtkamer voor de activiteit: ‘cha-cha-cha ...met baklava’, een activiteit van Minters Mantelzorg. De Buurtkamer is een plaats waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Verder kunt u informatie inwinnen en/of uitwisselen. Minters mantelzorg zorgt voor een gezellige sfeer in de middaguren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij de Buurtkamer. De koffie of thee staat klaar met Baklava. Meer informatie: Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096

Dinsdag 28 mei

Mantelzorg Café Schiedam

van 10.00-12.00 uur

Locatie: 'De Wilgenburg'. Adres: Land van Ris 6 (achter de Basiliek).

Op dinsdag 28 mei zullen Anke Korf en Linda van Holst aanschuiven. Zij zijn beiden werkzaam als ergotherapeut bij Careyn. Zij komen vertellen over hun werk, en met name wat zij voor mantelzorgers kunnen betekenen. Wie weet krijgt u tips die u helpen om de zorg voor uw naaste te vergemakkelijken. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Land van Ris 6 ( De Wilgenburg) in Schiedam. De koffie staat klaar.

Meer weten?

Wij vertellen het u graag. De Mantelzorgconsulenten van Minters Mantelzorg vertellen u alles wat u weten wilt over de activiteiten en cursussen.

Bel of mail ons: 010-4351022 / info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2020 Minters Mantelzorg|E-colofon