Logo Minters Mantelzorg

Covid-19

Covid-19

Beste Mantelzorger, De medewerkers van Minters Mantelzorg blijven werken via de richtlijnen die worden aangegeven door het RIVM, regering en het protocol vanuit de organisatie. Wij kunnen u op een veilige manier op het kantoor ontvangen, als u behoefte heeft aan face-to-face contact. Zoek gerust contact, wij blijven actief voor u! Tel: 010- 4351022 of info@mintersmantelzorg.nl Wij blijven iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar voor mantelzorgers en professionals en we blijven u op de hoogte houden van ons aanbod via mail en de website. Hartelijke groet, Team Minters Mantelzorg

Nuttige tips en weetjes omtrent het Covid-19 virus.

Op deze pagina proberen wij u op afstand toch enige tips en weetjes mee te geven in deze onstuimige tijd! Wij hopen hiermee een steuntje in de rug te zijn.

Zoekt u actuele informatie met betrekking tot Covid-19?

Neem dan een kijkje op:

Vanuit Minters Mantelzorg:

Minters Mantelzorg sluit aan bij de landelijke richtlijnen en het protocol vanuit de organisatie. Vanaf september zijn alle bijeenkomsten weer fysiek. Wij houden rekening met groepsgrootte en voldoende ruimte. Als er gebruik wordt gemaakt van een locatie die eigendom is van een andere organisatie, houden wij de richtlijnen aan die geldend zijn vanuit die betreffende organisatie. Wanneer er richtlijnen zijn die ter controle dienen, dan melden wij dit in de aankondiging van de activiteit. Heeft u een afspraak bij ons, maar heeft u klachten? Laat dit dan even aan ons weten!

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon