Logo Minters Mantelzorg

Mantelzorger? U bent welkom!

In de week van zondag 5 tot en met zaterdag 11 november is er extra aandacht voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De hele week vinden er activiteiten bij diverse organisaties plaats. Ook de landelijke Dag van de Mantelzorg valt in deze week. Minters Mantelzorg viert deze dag op woensdag 8 november met een feestelijke activiteit in de Koningshof in Maassluis.

Zorgt u intensief en langdurig voor iemand die woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam, dan bent u op 8 november van harte welkom. Wordt u bij de zorg ondersteund door iemand en komt u graag met elkaar? Geef u dan samen op!

Informatiemarkt, buffet en een mooie voorstelling

Leerlingen van het Albeda College verzorgen samen met de Koningshof de ontvangst en catering van de lunch en het diner.

Tijdens de informatiemarkt treedt Zoumana Diarra op met moderne wereldmuziek.

Nathalie Baartman, aanstormend cabarettalent, brengt de voorstelling Voest (=vuist). Een hilarische voorstelling van een vurige vrouw op vredesmissie. Voest is het autobiografische avontuur van 'Baartman back to Borne', een ode aan de menselijke maat. Een verhaal over mensen in bijzondere omstandigheden. Zij treedt zowel 's middags als 's avonds op.

Meld u aan tot uiterlijk 24 oktober!

Deelname is gratis, aanmelding is wel verplicht met het oog op de capaciteit van het theater. De Koningshof is gevestigd aan de Uiverlaan 20 in Maassluis.

Staat u bij ons ingeschreven als mantelzorger, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging. Bent u nog niet ingeschreven bij ons als mantelzorger, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Zo zorgt u dat u erbij bent

Omdat er geen plaatsen beschikbaar meer zijn voor het avondprogramma is het alleen nog mogelijk om uzelf aan te melden voor de middag via onderstaand aanmeldformulier of door contact met ons op te nemen via:

info@mintersmantelzorg.nl

of telefonisch: 010 435 10 22

Vermeld daarbij uw e-mail, naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mantelzorgers u aanwezig wilt zijn.

We hopen u te mogen ontmoeten!

Programma

Omdat er geen plaatsen beschikbaar meer zijn voor het avondprogramma is het alleen nog mogelijk om uzelf aan te melden voor de middag!

Middagprogramma

12.30 Inloop middagprogramma

13.00 Lunch

14.15-15.15 Voorstelling Voest

15.30-16.30 Informatiemarkt

16.30 Einde

Avondprogramma (VOL!)

16.30 Inloop avondprogramma

16.30-18.00 Informatiemarkt

18.00 Diner

19.30-20.30 Voorstelling Voest

20.30 Einde

Overige activiteiten

Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, verenigingen, werkgevers in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis organiseren iets leuks of inspirerends.

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2018 Minters Mantelzorg|E-colofon