Logo Minters Mantelzorg

Na mantelzorg

Het langdurig en intensief zorgen voor een dierbare kan om verschillende redenen eindigen. Ook als uw mantelzorgtaak erop zit, bent en blijft u bij ons welkom!

Uit ervaring weten wij dat het voor ex-mantelzorgers prettig en vaak ook belangrijk is om hun verhaal te delen met mensen die hen begrijpen, met lotgenoten zogezegd.

Rouwverwerking na mantelzorg

Indien de persoon voor wie u zorgde is overleden, kunt u nog een jaar naar het Mantelzorgcafé in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis blijven komen. U kunt altijd een afspraak maken voor een individueel gesprek met een mantelzorgconsulent. Voor ex-mantelzorgers zijn wij druk bezig nieuw aanbod te ontwikkelen. Zodra we hiermee klaar zijn brengen we dat onder uw aandacht.

Tijdelijke of veranderde mantelzorg

Wij horen het ook graag als de persoon voor wie u zorgde weer volledig voor zichzelf kan zorgen. Wij schrijven u dan uit en u ontvangt geen post meer, tenzij u aangeeft nog graag het magazine Minters Mantelzorg te willen ontvangen. Datzelfde geldt als de zorg voor degene voor wie u zorgde door iemand anders is overgenomen.

Minters Mantelzorg

Altijd welkom!

T 010 435 10 22

E info@mintersmantelzorg.nl

Minters Mantelzorg
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@mintersmantelzorg.nl

© 2021 Minters Mantelzorg|E-colofon